Wij letten op het allerkleinste detail

Een op maat gemaakt materiaal is niet voldoende. Wij stellen ons volledig af op de klant en houden daarbij zonder uitzondering elk detail in het oog. Daarom hechten wij zoveel belang aan de opleiding van onze installateurs, die ons membraan plaatsen.

Het is de beste optie om zwembaden te renoveren: Het gewapende membraan maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. In zwembaden met een wateroppervlak van 600 m2, is de installatie in minder dan een week klaar. Een doorslaggevende factor voor hotels die het hele jaar door een goede bezetting hebben

Wij zijn voorbereid op een grotere gebruiksintensiteit

Een ander argument dat ervoor zorgt dat veel architecten kiezen voor het gewapende membraan is de grote weerstand tegen corrosie en de antislip kwaliteiten. Deze redenering speelt een belangrijke rol, maar ook het feit dat de meeste hotels animatie aanbieden, die programma’s met sportactiviteiten in het water inhouden. Aqua-gym, waterpolo of opblaasbare waterspelletjes betekenen een constante druk en slijtage op de vloer van het zwembad. Bij deze grotere gebruiksintensiteit verplichten wij ons ertoe sportinstallaties aan te bieden waar veiligheid vooropstaat. Wij houden hier rekening mee bij de renovatie van een hotel

RENOLIT ALKORPLAN3000

Gevoel van zuiverheid en hygiëne

De vervaardiging van onze materialen en lakprocedures vermijden vlekken en de indruk dat het vuil is. Enerzijds is RENOLIT ALKORPLAN veel beter bestand tegen de algemene schoonmaak van het zwembad dan andere materialen die dringend een renovatie vereisen. Ons uitgebreide gamma met perfect effen en homogene kleuren bevordert eveneens het gevoel van zuiverheid en absolute kwaliteit.

RENOLIT ALKORPLAN3000

Eenzelfde doelstelling: de klant NIET storen

Wij hebben geleerd de effecten van de fysieke omstandigheden van de grond te beperken, die vaak omslachtige scheuren tot gevolg hebben. Ook in het geval van barsten in de zwembadkom, behouden de RENOLIT ALKORPLAN membranen de waterdichtheid van het zwembad. Dit beperkt de noodzaak om renovaties uit te voeren die lawaaihinder of stofwolken veroorzaken.

RENOLIT ALKORPLAN3000

Een nieuw scenario: In Europa wordt minder gebouwd, maar wel beter

Met RENOLIT ALKORPLAN hebben wij geprobeerd geen tijd te verliezen: De huidige marktbedrijvigheid suggereert een grotere toewijding aan de klant, waarbij hotels kunnen uitblinken door gezondheid en levenskwaliteit te bieden. Kortom, een nieuwe synergie die wijst op gunstig zakelijke perspectieven voor iedereen.

Heeft u nog vragen?