De bronzen SPATA-prijs 2020 voor het zwembad aan het Silverlake in Dorset

Gezegend met prachtige stranden en prachtige natuur, is Silverlake in Dorset de perfecte vakantiebestemming.

Silverlake is een landgoed in Dorset van luxe vakantiehuizen rondom een ​​prachtig meer met panoramisch uitzicht. Het ultieme toevluchtsoord voor gezinnen die willen profiteren van de natuur en dieren in het wild binnen een veilige afgesloten omgeving.

Deze woongemeenschap, bestaande uit duurzame tweede verblijven gelegen tussen bossen en meren,  biedt volop mogelijkheden om te varen, vissen, fietsen en hardlopen op eigen voetpaden.

Het kroonjuweel van het hele complex is zonder twijfel de Hurricane Spa: een prachtig ontworpen ontspanningsruimte met buitenzwembad, dakterras, sauna, fitnessruimte, bibliotheek, tennisbaan en lounge. Een familiespa voor de bewoners waar deskundige therapeuten klaar staan ​​met schoonheidsbehandelingen.

Het verwarmde overloopzwembad in de openlucht met uitzicht op de serene wateren van het meer is de kers op de taart voor dit toevluchtsoord van rust en kalmte.

Een modern zwembad van 25 m afgewerkt met RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Elegance, een versterkt membraan dat zwarte leisteen nabootst en dat perfect past bij het algemene ontwerp, dat doet denken aan een mix van een strandhuis in Dorset en een mediterrane strandclub.

De zwembadbouwer uit Dorchester, Cresta Leisure, had de leiding over het zwembadproject in samenwerking met de plaatselijke installateur Aquaflex uit Salisbury. Cresta Leisure won de bronzen SPATA-prijs 2020 in de categorie ‘Commercial Pool of the Year’ voor het landgoed van Silverlake in Dorset.

De British Pool & Hot Tub Awards tonen de beste voorbeelden van ontwerp, constructie, installatie en innovatie in het VK. Wij feliciteren zowel Cresta Leisure als Aquaflex met deze welverdiende erkenning.

 

Op zoek naar een zwembadbouwer die u kan helpen bij het ontwerpen van uw zwembad?

Neem contact met ons op en wij helpen u er een bij u in de buurt te vinden.