RENOLIT ALKORPLAN TOUCH is het nieuw versterkt membraan van RENOLIT om zwembaden te bedekken binnen het gamma RENOLIT ALKORPLAN3000, met alle kwaliteit- en garantie-eigenschappen die de fabrikant geeft voor al zijn membranen.

RENOLIT is een van de grootste Europese producenten van waterdichte zwembadmembranen. Ontdek onze laatste ontwikkelingen via deze link.
Het nieuwe membraan RENOLIT ALKORPLAN TOUCH is niet alleen bedrukt maar heeft een ook een gravure aan de buitenkant die een 3D-effect geeft waardoor het membraan een verbazingwekkende textuur krijgt, niet alleen qua mooie esthetica maar ook een aangenaam en verrassend gevoel.

zwembad bekleding zwembadrenovatie zwembadinstallatie RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Vanity

zwembad bekleding zwembadrenovatie zwembadinstallatie RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Vanity

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH is het eerste versterkt membraan met profiel van een dikte van 2 mm om zwembaden te bedekken.. Het garandeert een totale waterdichtheid van het zwembad en verandert de vorm in een bepalend element om persoonlijkheid en karakter toe te voegen aan het zwembad en het daardoor uniek te maken.

VERSTERKT MEMBRAAN RENOLIT ALKORPLAN

RENOLIT ALKORPLAN is een waterdichte decoratieve zwembadlaag bestaand uit 2 flexibele lagen van polyvinylchloride (PVC-P) die het zwembad waterdicht maken. Deze 2 lagen zitten aan elkaar met een netwerk polyester die het geheel een grote weerstand en lange levensduur geeft.
Dit net geeft een grote dimensionale duurzaamheid en weerstand tegen scheuren of barsten zonder de nodige elasticiteit en flexibiliteit te beperken om zich aan welke zwembadvorm- of hoek dan ook aan te passen.

zwembad bekleding zwembadrenovatie zwembadinstallatie RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH SUBLIME

zwembad bekleding zwembadrenovatie zwembadinstallatie RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH SUBLIME

SCHOONHEID, STEVIG EN FLEXIBEL
Het versterkt membraan of versterkte liner is de meest gebruikte zwembadlaag ter wereld.
Tegenwoordig is dit het systeem om zwembaden te bedekken dat de minste problemen geeft en de meeste voordelen heeft.
De aantrekkelijke visuele presentatie, de snelle en makkelijke installatie, de redelijke prijs en de gegarandeerde 10 jaar totale waterdichtheid zorgen ervoor dat deze zwembadlaag en -afdichting wereldwijd het meeste gebruikt wordt.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH zwembaden

Niet alle versterkte zwembadmembranen zijn hetzelfde!

RENOLIT ALKORPLAN wordt gemaakt met pure grondstoffen die garant staan voor zuiverheid, weerstand en duurzaamheid. RENOLIT voorziet alle ALKORPLAN2000/3000 gamma’s van dezelfde grondstoffen en samenstellingen.

ALKORPLAN2000 en ALKORPLAN3000 zijn de belangrijkste gamma’s zwembadlagen die de Duitse fabrikant van PVC PVC RENOLIT biedt. Het is het enige systeem voor zwembadlagen dat behalve schoonheid ook waterdichtheid biedt.

zwembad bekleding zwembadrenovatie zwembadinstallatie RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH SUBLIME

zwembad bekleding RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH SUBLIME