Het imposante Embassy Suites by Hilton hotel bevindt zich op de bovenste verdiepingen van het winkelcentrum Silver Sun Gallery, het hoogste gebouw van Santo Domingo en op 750 meter van het park La Arboleda. De gasten kunnen er genieten van het prachtige uitzicht over de geanimeerde hoofdstad van de Dominicaanse Republiek.

Het Embassy Suites by Hilton hotel is gelegen in het hart van het zakendistrict in Naco en is per auto vanaf de Internationale Luchthaven Las Américas in ongeveer 40 minuten te bereiken. Sinds april bezit het hotel een van de meest exclusieve zwembaden van heel Santo Domingo.

Het zwembad van het Embassy Suites by Hilton hotel is met RENOLIT ALKORPLAN Persia Blauw bekleed en is voorzien van hydromassage en een gedeelte met ligstoelen in het water waarop de gasten kunnen relaxen terwijl ze van de zon en een drankje genieten.

Het is een “Infinity pool”, ook wel overloopzwembad genoemd. Deze zwembaden zijn op het moment erg populair. Een infinity pool heeft een zogenaamd overloopsysteem waarbij het water dat over de muur stroomt wordt opgevangen in een bassin rondom het zwembad en vervolgens wordt teruggevoerd naar het recirculatiesysteem van het zwembad. Hierdoor wordt een visueel effect of optische illusie gecreëerd, waardoor de zwemmer het idee krijgt dat het water tot de horizon of het oneindige reikt of verdwijnt. Vandaar de naam “infinity”.

Voor een hotel zoals Embassy Suites by Hilton Sant Domingo dat zich op de hoogste verdiepingen van het gebouw bevindt, is dit soort zwembaden ideaal. Vanuit het bad kan de gast de skyline van de stad aanschouwen.

Aangezien RENOLIT ALKORPLAN liner het enige systeem op de markt is dat waterdichtheid garandeert, heeft de Hilton keten weer haar keus laten vallen op dit product. De waterdichtheid moet gegarandeerd zijn aangezien er zich kamers en eet- en vergaderzalen onder het zwembad bevinden. Het hotel kan het zich niet veroorloven dat de activiteiten stopgezet moeten worden omdat er uitgezocht moet worden waar het lek is of het vocht vandaan komt en dat er vervolgens een oplossing gezocht moet worden waarbij de kans groot is dat het probleem terugkeert.

Om in de toekomst problemen te voorkomen, vertrouwen wereldwijd honderden hotels op dit moment op RENOLT ALKORPLAN zwembadbekleding bij de bouw van nieuwe of het renoveren van bestaande zwembaden.

Error: Contact form not found.