Het hotel NH Rallye is een modern stadshotel met 4 sterren dat gelegen is in het hartje van een van de voornaamste zakendistricten en toeristische centra van Barcelona en op slechts één straat van het stadion van FC Barcelona ligt.

Het hotel, met 106 kamers die eigen zijn aan de stijl en het comfort van de NH-keten en die erg gewaardeerd worden door onze gasten, biedt voorzieningen voor conferenties en evenementen, een restaurant en een zwembad op het terras van het hotel in het bovenste gedeelte van het gebouw waar het is ondergebracht.
Hotel NH Rallye heeft besloten zijn zwembad te renoveren en heeft gekozen, zoals vele andere hotels van de NH keten voor de veiligheid die wordt aangeboden door RENOLIT ALKORPLAN om latere kopzorgen met eventuele waterlekken te vermijden.

RENOLIT ALKORPLAN is de enige zwembadbekleding die de volledige lekdichtheid van het membraan garandeert. Voor dit prachtige en functionele stadshotel waar het zwembad zich op de bovenverdieping bevindt, is het niet raadzaam risico’s op waterlekken te nemen die kunnen leiden tot zeer dure reparatiewerken en tot de tijdelijke sluiting van het zwembad of zelfs van de getroffen hotelzone wegens overstroming.

 

De renovatie van het zwembad werd in slechts in enkele dagen uitgevoerd met het gewapende membraan RENOLIT ALKORPLAN3000 Persia Arena, een elegant en modern design, volledig in de lijn van het imago van het hotel, dat in het water mooie turquoise reflexen creëert.

Zoals u zelf kunt zien is het resultaat van de nieuwe bekleding niet alleen doeltreffend tegen waterlekken, maar bovendien ook esthetisch uiterst geslaagd.

ADRES VAN HET Hotel NH Rallye

Travessera de les Corts, 150-152. 08028 Barcelona (Spanje)

Wilt u meer informatie over hoe RENOLIT ALKORPLAN uw zwembad kan vernieuwen in een record tijd? Neem dan gerust contact met ons op!

Error: Contact form not found.