Google: “Ik zoek een vakantiehuis met zwembad”

Een zwembad is dit seizoen een echte must voor hotels, B & B’s en vakantiehuizen

In de zomer van 2021 worden we opnieuw geconfronteerd met de anti-Covid-regelgeving. We proberen daarom nieuwe oplossingen te vinden om onze vakantie in veiligheid door te brengen en onze gewoonten aan te passen aan de nieuwe normaliteit van social distancing. We dromen van de zee en streven deze zomer naar een meer gereserveerde accommodatie.

“Google: ik zoek een vakantiehuis met zwembad”

Tussen de zoekopdrachten op de belangrijkste platforms zoals Booking of AirBnb, vinden we huizen, villa’s, hotels en B & B’s allemaal rigoureus uitgerust met een zwembad. De meest gebruikte zoekfilter is juist de aanwezigheid van een zwembad (vroeger was het de aanwezigheid van wifi). Bovenaan de verlangenlijstjes vinden we daarom onafhankelijke huizen met zwembaden, boerderijen en historische villa’s met grote overloopzwembaden, waterpartijen en adembenemende uitzichten.

Het zwembad overtreft Wifi in de zoektocht naar de vakanties in 2021 en wordt de echte “must” voor vakantie-accommodaties.

De voordelen van het hebben van een zwembad voor accommodaties

Voor accomodaties die aan de wensen van de markt willen voldoen, is een zwembad dan ook een echte musthave. Het zwembad wordt een investering die het niet alleen mogelijk maakt om meer online zichtbaarheid te krijgen voor hotels en B & B’s die het bezitten, maar ook om de kwaliteit en waarde van de service die aan de klant wordt aangeboden te verhogen. Als u het zwembad van uw hotel of  B&B wilt bouwen of renoveren, en u wilt de garantie van een esthetisch mooi en volledig waterdicht resultaat, dan zijn de RENOLIT ALKORPLAN zwembadmembranen iets voor u: flexibel en geschikt voor toepassing op constructies van elke vorm en grootte voor langdurige resultaten. Een investering in veiligheid, kwaliteit en esthetiek. Ontdek alles wat u moet weten over het RENOLIT ALKORPLAN versterkte membraan en zijn voordelen.