Een RENOLIT ALKORPLAN Biozwembad of Zwemvijver is niet alleen een ideale plek om te zwemmen, maar het betekent ook een manier om contact te maken met de natuur.
Het komt steeds vaker voor dat onze klanten beslissen om een Bio Zwembad in hun tuin te plaatsen om allergie problemen te voorkomen die veroorzaakt worden door het chloor en chemicaliën dat het water bevat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het verschil is niet qua uiterlijk, maar in de manier waarop het water zonder chemicaliën wordt behandelen voor het onderhoud. Een ecologische zwembad bevat uitsluitend natuurlijke water. De planten die zich in het zwembad bevinden zijn verantwoordelijk dat het water glashelder en schoon blijft. Fris en helder water dat door de natuur zelf gefilterd en gezuiverd wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

RENOLIT ALKORPLAN membranen beschadigen niet het ecosysteem van de bio-zwembad en zorgen voor een perfecte afsluiting van het glas.

Controleer of uw versterkte zwembadfolie wel van het type RENOLIT ALKORPLAN is. Het merk en logo op de achterzijde bieden zekerheid.

Heeft u nog vragen?