RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Elegance – Dezelfde elegantie, een nieuwe textuur

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Elegance heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en is nu twee-in-één. En wat meer is, zijn schoonheid, kleur en gratie blijven hetzelfde. RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Elegance is eindelijk slipvast.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH, met 3D-textuur geïnspireerd door de natuur en 2 mm dikte voor meer duurzaamheid en weerstand voldoet nu aan alle eisen. RENOLIT wil dat het hele TOUCH-assortiment niet alleen mooi en waterdicht is, maar ook veilig voor zwemmers.

Nu zijn alle designs van het TOUCH-productassortiment antislip. Het is dus niet meer nodig om een ​​aanvullend antislip versterkt membraan te gebruiken voor de toegangs- en laagwatergebieden, hellingen of trappen om ongelukken of uitglijden onder zwemmers te voorkomen.

De vereiste certificering in openbare zwembaden is “C-categorie”. En het wordt ook aanbevolen in privézwembaden: in transitzones, op hellingen, laagwatergebieden en trappen.
Nu is het hele TOUCH-productassortiment gecertificeerd met de slipvastheidscategorie “C”.

Tot nu toe waren alle TOUCH-designs reeds antislip, behalve de Elegance, waarvan de installatie een extra antislipmembraan vereiste naast het hoofdproduct. Eindelijk is dit nu niet meer nodig!

Deze upgrade heeft geen invloed op de kleur of de tonaliteit van het versterkte membraan. De prachtige diepblauwe aquarel ziet er nog steeds hetzelfde uit. Zo’n mooie en karakteristieke kleur dat het de RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Elegance on-site zwembadbekleding tot één van de belangrijkste designs van het productgamma heeft gemaakt.