RENOLIT ALKORPLAN XTREME kan het allemaal aan!

RENOLIT ALKORPLAN XTREME is het enige gewapende membraan op de markt waarvan de kleur bestand is tegen chloor en vlekken, zelfs op de waterlijn. De ideale oplossing voor diegenen die het voortdurende zwembadonderhoud willen vergeten en er gewoon van willen genieten.
Het eerste chloorbestendige versterkte membraan zelfs onder extreme omstandigheden!

De RENOLIT ALKORPLAN XTREME-beschermlaag zorgt ervoor dat het membraan ook na verloop van tijd zijn oorspronkelijke kleur behoudt en voorkomt het ontstaan van vuil en vlekken veroorzaakt door bacteriën. Daarom biedt het een drievoudige garantie: 5 jaar garantie op kleur, 5 jaar tegen de vorming van vlekken en 15 jaar op de waterdichtheid van het membraan.

Naast het garanderen van 15 jaar waterdichtheid, zijn XTREME-membranen gecoat met een speciale laag die ze beschermt tegen slijtage, bacteriën, vuil, metaalionen, chemicaliën en ultraviolette stralen, met behoud van de perfecte kleur en zonder vlekken.

De innovatieve RENOLIT ALKORPLAN XTREME-membraantechnologie beschermt niet alleen de buitenkant, maar werkt ook op de achterkant van het membraan tegen bacteriën die permanente scheuren of vlekken in het zwembad kunnen veroorzaken.

Ice, Sahara, Blue Fresh, Azur, Silver, Volcano en Onyx zijn de kleuren van het assortiment, ze zijn duurzaam en overtreffen de meest veeleisende technische vereisten op de markt, om uw zwembad altijd elegant en modieus te maken.

Met RENOLIT ALKORPLAN XTREME gaat uw zwembad langer mee omdat het het eerste versterkte chloorbestendige membraan is, zelfs in extreme situaties en in aanwezigheid van een groot aantal zwemmers, in openbare zwembaden. RENOLIT ALKORPLAN XTREME heeft alle tests voor chloorbestendigheid perfect doorstaan ​​en is perfect om de eigenaar de schoonheid en levensduur te garanderen waar hij om gevraagd heeft. Alle membranen in het XTREME-assortiment zijn gecoat met een speciale laag, waardoor ze veel beter bestand zijn tegen alle chemische stoffen die het membraan kunnen beschadigen zodra ze in het zwembad zijn geïnstalleerd.

In vergelijking met andere membranen op de markt is het resultaat onbetwistbaar. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op kleurechtheid.

De revolutionaire beschermende barrière zorgt ervoor dat kleuren in de loop van de tijd onveranderd blijven en beschermt ze niet alleen tegen chloor, maar ook tegen schade veroorzaakt door blootstelling aan ultraviolette stralen, de belangrijkste oorzaak van de snelle slijtage van elke coating.

Nu u de kleuren in het RENOLIT ALKORPLAN XTREME-assortiment heeft gezien, weet u dat dit de ideale optie is om uw zwembad te bouwen of te renoveren. Een van de voordelen is dat het gemakkelijk te installeren is omdat het zich aanpast aan elk oppervlak of materiaal.

Als u persoonlijk advies en meer specifieke informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, ons te bellen of het online formulier in te vullen.