Zwembaden met gewapende Liner RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH
Misschien komt het omdat het zo verrassend aanvoelt, is het de schoonheid die het uitstraalt of zijn het de op de natuur geïnspireerde designs…Wat de reden ook mag zijn, het gewapend membraan RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH raakt ons en maakt ons op slag verliefd…
Onze gewapende liner is revolutionair op het gebied van zwembadbekleding en is nu verkrijgbaar met texturen met 3D-effect!
Er is geen betere manier om je zwembad chique “aan te kleden”.

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH

Ben je de zoektocht naar de ideale kleur van je zwembad beu? Het kleurengamma van RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH maakt het je gemakkelijk
Het gamma TOUCH beschikt over 3 innoverende designs die een volledige waterdichtheid van je zwembad garanderen. Het membraan zorgt ervoor dat je zwembad een geheel eigen persoonlijkheid en karakter krijgt en maakt het daardoor uniek.

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Authentic

 

“Rust”, “Natuur”, “Uit de routine” … De zwembaden met de gewapende liner TOUCH AUTHENTIC laten ons door de tijd reizen.
Kijk toch eens hoe schoon het water is! TOUCH geeft de zwemmer het gevoel in een zwembad te zwemmen dat volledig uit de rotsen is gegraven omdat het 3D reliëf de natuurstenen op zo’n natuurlijke wijze imiteert dat ze net echt lijken.
Het is dan wel niet met het blote oog te zien maar het zwembad wordt beschermd door een speciale meerlaagse vernis, zodat het er steeds splinternieuw uit blijft zien.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH zwembaden

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Relax
Het RELAX-design imiteert het zand van een exotisch strand en creëert schitterende reflecties in het zwembadwater die je doen denken aan de Caribische zee. “Relax”,… de naam alleen al geeft aan welke fijne gevoelens dit membraan bij ons zal oproepen. Laten we niet vergeten dat deze liner ervoor wil zorgen dat je je op een hele speciale manier kan ontspannen. Let eens op de schitterende blauwe twinkelingen in het water, net als de kleur van tropische wateren. Er is geen twijfel over mogelijk: het effect is SPECTACULAIR.

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Relax

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Elegance
De naam geeft al aan dat deze liner elegantie en glamour uitstraalt die je alleen kan ervaren door een bad te nemen in een zwembad met een elegante donkergrijze kleur.
Veel Spa en wellness locaties kiezen TOUCH ELEGANCE voor de bekleding van hun baden. Door het zwembad met TOUCH te bekleden krijgt het zwembad namelijk een extra elegante en glamoureuze uitstraling en dát kan niet iedereen aanbieden… Alleen de meeste exclusieve locaties kunnen de gasten een bad aanbieden in een zwembad met deze elegante donkergrijze bekleding. De badgast krijgt hierdoor het luxe gevoel dat hij zich in een met natuursteen gebouwd elegant wellness-bad bevindt.

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Elegance

Heeft u nog vragen?