Het fantastische zwembad dat met gewapende liner van RENOLIT ALKORPLAN TOUCH (model Elegance) is bekleed, is weliswaar nog niet klaar maar wij kunnen het niet laten om u alvast de eerste foto’s te laten zien. Ze zijn ons toegestuurd door onze Russische collega’s die toezien op de juiste uitvoering van de installatie van de bekleding van dit nieuwe zwembad. Het zwembad wordt in de stad met de onuitsprekelijke naam Krasnoyarsk gebouwd. Het is de hoofdstad van Krai Krasnoyarsk, het op een na grootste deelgebied van Rusland dat zich precies in het midden van Siberië bevindt en bijna aan China grenst…dat wil zeggen op ongeveer 3000 km afstand…

Zelfs in een onherbergzame plek als Siberië zijn ons RENOLIT ALKORPLAN TOUCH membranen te vinden! Geen grens is te ver voor onze RENOLIT ALKORPLAN zwembaden.

Het is een infinity pool, ook wel overloopzwembad genoemd, dat omringd wordt door een bassin waarin het water dat langs de muren loopt wordt opgevangen. Voor de zwemmer lijkt het daardoor net alsof het bad oneindig is. Alhoewel het zwembad nog niet helemaal klaar is, heeft men het geduld niet kunnen opbrengen om te wachten en is het zwembad alvast gevuld met warm water…als je in Siberië in een openluchtzwembad wilt zwemmen is dat zo gek nog niet!

Het zwembad is in een schitterende omgeving gebouwd. Zoals u op de foto’s kunt zien, zit het weer niet altijd mee in Siberië maar het moet een groot genot zijn om in dit zwembad te zwemmen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Error: Contact form not found.