HET VERHAAL VAN EEN ZWEMBADEIGENAAR DIE TEVREDEN IS OVER DE GEWAPENDE FOLIE VAN RENOLIT ALKORPLAN

We zijn er trots op om de ervaring van een huiseigenaar uit Cabrera de Mar bij Barcelona met u te kunnen delen. In dit mooie dorp vlak bij zee en vol met chalets, heeft deze huiseigenaar zijn betegelde zwembad met de zwembadbekleding RENOLIT ALKORPLAN gerenoveerd.

Het driehoekige design zwembad van Lorenzo is een prachtig overlopend zwembad met onregelmatige vormen dat goed bij zijn mooie huis met uitzicht op de Middellandse zee past. Een paar jaar na de bouw, kreeg het betegelde zwembad te kampen met veel waterverlies. De oorzaak hiervan is waarschijnlijk gelegen in het feit dat het zwembad op een sterk hellend terrein werd gebouwd en de constructie na de voltooiing enigszins verschoven is waardoor er scheurtjes en spleten zijn ontstaan en het zwembad water is gaan verliezen.

RENOLIT ALKORPLAN3000

Bij dit zwembad aan de Catalaanse kuststreek Maresme, net zoals bij vele andere tegelzwembaden het geval is, raakten er na verloop van tijd bovendien tegels los en moest er regelmatig onderhoud en reparaties uitgevoerd worden om de tegels te herstellen en de voegen weer wit te maken.

Lorenzo nam bij toeval contact op met een zwembadbouwer die hem de definitieve oplossing bood voor de lekkageproblemen in zijn zwembad: de gewapende folie RENOLIT ALKORPLAN2000 Adriatisch Blauw.

 

RENOLIT ALKORPLAN3000

Lorenzo kan nu zorgeloos genieten van een gegarandeerd waterdicht zwembad.

Wilt u ook uw zwembad renoveren met RENOLIT ALKORPLAN?

Heeft u nog vragen?