Uitzonderlijke finesse in “Lodge du Lac”

Vakantiegangers bij ‘Lodge du  Lac’ in Waimes kunnen genieten van een prachtig binnenbad. Dit zwembad is modern, stijlvol en kijkt uit op een verzorgde tuin. Dit is een project dat de zwembadbouwer Piscines Ondine uit Malmédy met veel passie heeft volbracht. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van uitzonderlijk niveau.
Piscine Ondine heeft met dit project goud gewonnen in de categorie particuliere binnenbaden 2020 van www.zwembadenplus.be
Voor dit trendy, eenvoudig en modern zwembad werd de lichtgrijze RENOLIT ALKORPLAN 2000 liner gebruikt.  Het RENOLIT ALKORPLAN 2000 gamma zijn hoogwaardige membranen gecoat met een lak die een geweldige UV-stabiliteit, weerstand tegen veroudering en weersinvloeden biedt. Door de toevoeging van fungiciden en bactericiden wordt bacteriegroei voorkomen en is de folie rotbestendig.

Het product is beschikbaar in zeven aantrekkelijke kleuren :

Lodge du Lac : Een comfortabel en landelijk gelegen vakantieverblijf voor iedereen

Uitzonderlijke woning die comfort koppelt aan luxe en een superhip interieur. Ze bevat 17 kamers met individuele badkamer. Wellness-ruimte, speel- en biljartkamer. In een bomenpark van 4000m².

  • Maximaal 40 personen met een woonoppervlakte van 1000 m²
  • 17 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een individueel toilet
  • Binnenzwembad met overloopjacuzzi
  • Terrassen met barbecue en tuinmeubelen
  • Tuin van 4000 m² met spelletjes voor kinderen en petanquebaan