Verschillen tussen versterkte zwembadliners. Ze zijn niet allemaal hetzelfde!

by | May 20, 2020 | ALKORPLAN2000, PVC Membraan, Versterkte Folie, Zwembad Bekleding | 0 comments

Als een product goed is, zijn er altijd bedrijven die je product willen namaken. 

Dat een product op een ander lijkt en dat het tegen een lagere prijs wordt verkocht, betekent niet dat de kwaliteit hetzelfde is als het originele. Er zijn inderdaad verschillen tussen versterkte zwembadbekleding. RENOLIT heeft altijd te maken met copycat-bedrijven, maar laat u niet misleiden. Alle producten die profiteren van deze succesvolle situatie hebben niet de kwaliteitsnormen of de technische kenmerken die kenmerkend zijn voor RENOLIT ALKORPLAN.

Dat betekent dat als de “kopie” eenmaal geïnstalleerd is, deze na verloop van tijd zal verslechteren, de kleur en textuur zal verliezen en kort daarna moet worden vervangen. Dat is zonder te vermelden hoe geïrriteerd de zwembadeigenaar zal zijn nadat hij dit beseft.

Hoe kan ik het detecteren?

Er zijn verschillende manieren om te weten of de zwembadbekleding die wordt geïnstalleerd RENOLIT ALKORPLAN is of niet.

  • Je krijgt waar je voor betaalt. Prijs geeft normaal gesproken aan of de bekleding die in uw zwembad wordt geïnstalleerd, goed is of niet.
  • Vergelijkingen zijn weerzinwekkend. Op zowel onze blog als in de winkels van onze geautoriseerde zwembadbouwers zijn er catalogi, foto’s en voorbeeldboeken van ons echte product zodat je het kunt aanraken. Het is goed om wat de installateur u aanbiedt te vergelijken met foto’s van ons product om er zeker van te zijn dat de versterkte zwembadliner die we aangeboden krijgen de originele is.
  • Online aanwezigheid. Op onze sociale media bieden we uitgebreide informatie over ons product met foto’s van zwembadprojecten van bedrijven en klanten, getuigenisvideo’s, tutorials en advies over de RENOLIT ALKORPLAN versterkte membranen. Onze online aanwezigheid en transparantie maakt het verschil in vergelijking met onze concurrenten.
  • De rugzijde. Of u nu een installateur of een eindklant bent, zorg er bij ontvangst van ons product voor dat RENOLIT ALKORPLAN op de achterkant is gedrukt. Dit garandeert dat het inderdaad het originele product is met al zijn voordelen. 

Diverse voordelen van ons assortiment!

Wanneer u voor RENOLIT ALKORPLAN versterkte zwembadfolie kiest, geniet u van verschillende voordelen.

  • Allereerst zijn al onze assortimenten voorzien van een beschermende lak die vroegtijdige veroudering van de zwembadliner voorkomt. Ze zijn zeer duurzaam en dankzij hun flexibiliteit kunnen ze op elke vorm of elk oppervlak worden geïnstalleerd. Ze zijn duurzaam, sterk en mooi.
  • Hoogwaardige materialen: Afgezien van de voordelen van elk RENOLIT ALKORPLAN-productassortiment, moeten we vermelden dat de productiematerialen van hoge kwaliteit zijn. Voordat we de versterkte zwembadfolie naar de installateur sturen, controleren en analyseren we deze om een ​​uitstekende kwaliteit en 100% waterdichtheid te garanderen.
  • Garantie: We zorgen voor de rust van onze klanten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun zwembad. In al onze RENOLIT ALKORPLAN productlijnen garanderen en certificeren we waterdichtheid voor minimaal 10 jaar. In het geval van RENOLIT ALKORPLAN XTREME bieden we 15 jaar garantie op waterdichtheid.

 

De gemoedsrust die u krijgt als u de voordelen van onze versterkte zwembadfolie kent, is van onschatbare waarde. Ontdek RENOLIT gecertificeerde installateurs bij u in de buurt via ons contactformulier. Op deze manier krijgt u het originele product voor uw zwembadrenovatie of voor uw nieuwe zwembad, evenals de juiste installatie.