VOORDELEN VAN DE GEWAPENDE LINER RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH

  • De liner kan gelast worden door middel van thermofusie en is daardoor gemakkelijker te installeren en geschikt voor iedere kuipvorm
  • RENOLIT ALKORPLAN geeft 10 jaar garantie op waterdichtheid
  • De liner is zeer slijtvast en biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en UV-straling. Daardoor lijkt het iedere dag net alsof je een spinternieuw zwembad hebt
  • Dankzij haar speciale formule wordt de groei van bacteriën en algen voorkomen.

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH Anti-slip

RENOLIT ALKORPLAN anti-slip is geschikt voor installatie in gladde zones in of rond het zwembad en voorkomt uitglijden en vallen. Zoals in het hele gamma van RENOLIT ALKORPLAN, is het gewapende membraan verkrijgbaar met een exclusief design en is het van een uitstekende kwaliteit. Het gewapende membraan RENOLIT ALKORPLAN is voorzien van een speciale vernislaag die vroegtijdige veroudering van het membraan voorkomt.

 

Richtlijn 89/654/EEG van de Raad van Europese Gemeenschappen verplicht het gebruik van anti-slip vloeren in alle openbare zwembaden, daar waar het water minder dan 150 cm diep is. Afhankelijk van de lokale omstandigheden van ieder land kunnen aan deze verplichting specifieke voorwaarden worden toegevoegd.

 

Veel Spa en wellness locaties kiezen TOUCH ELEGANCE voor de bekleding van hun baden. Door het zwembad met TOUCH te bekleden krijgt het zwembad namelijk een extra elegante en glamoureuze uitstraling en dát kan niet iedereen aanbieden… Alleen de meeste exclusieve locaties kunnen de gasten een bad aanbieden in een zwembad met deze elegante donkergrijze bekleding. De badgast krijgt hierdoor het luxe gevoel dat hij zich in een met natuursteen gebouwd elegant wellness-bad bevindt.

 

DE BESCHERMENDE FUNCTIE VAN DE VERNISLAAG

De membranen RENOLIT ALKORPLAN 2000/3000 worden aan de buitenkant beschermd door een speciale beschermende vernislaag die het leven van het membraan verlengt. De vernis is volgens een geheime formule gemaakt en bevat een hoog gehalte aan ultraviolet (UV)-licht absorberende materiaal, dat het zwembad tegen zonlicht en verschillende weersomstandigheden beschermt.

 

  1. Voorkomt het onstaan van bacteriën en schimmel en zorgt voor een “gezonder” zwembad.
  2. Beschermt het membraan tegen UV-straling en voorkomt vroegtijdige veroudering
  3. Stoot het vuil af, vermindert het risico op vlekken en maakt het reinigen van het membraan eenvoudiger
  4. Werkt als een schild tegen krassen en slijtage door continu gebruik

De vernis fungeert als een barrière tussen het membraan en het water waardoor de migratie van de weekmaker in de loop van de tijd wordt voorkomen. Op die manier wordt vroegtijdige veroudering van het membraan vermeden en blijft het membraan gedurende lange tijd net zo resistent en soepel als op de eerste dag.

Het vernis heeft eveneens beschermende werking tegen micro-organismen.

Daarnaast werkt het vernis als afstotend middel tegen vlekken die veroorzaakt zijn door zonnebrandolie, kalkafzettingen, organisch materiaal en micro-organismen.

Heeft u nog vragen?