Vaste coating in uw zwembad installatie garandeerd geen waterdichtheid en een lekkage komt altijd ongelegen en kan veel schade veroorzaken.

In de eerste plaats is er de acute overlast van de lekkage zelf. Maar ook bij het opsporen van het lek kan er grote schade ontstaan, vooral als daarvoor een muur of vloer opengebroken moet worden.

RENOLIT ALKORPLAN2000 – 10 jaar garantie op waterdichtheid

Zwembadbekleding die vast aan uw zwembad zijn geÏnstalleerd zoals coatings, tegels of mozaïektegels geven vaak problemen met de waterdichtheid. Dit kan makkelijk vermijd worden met de versterkte membraan van RENOLIT ALKORPLAN.

RENOLIT ALKORPLAN3000 TOUCH – 10 jaar garantie op waterdichtheid

Verschillende problemen zoals loskomende tegels, zwarte voegen of afbladerend verf kunt u vermijden. Door de dikte en de hoogwaardige versterking van RENOLIT ALKORPLAN membraan zal de levensduur aanmerkelijk hoger liggen dan bij standaard zwembadfolie.

RENOLIT ALKORPLAN XTREME – 15 jaar garantie op waterdichtheid

RENOLIT ALKORPLAN is het systeem met de minste problemen en de grootste voordelen op de markt en garandeert dat uw kuip gedurende 10 jaar absoluut waterdicht zal blijven, zodat u zorgeloos kan genieten van uw zwembad. 

Wilt u meer weten over hoe RENOLIT ALKORPLAN uw zwembad waterdichtheid garandeerd? Neem dan contact met ons op!

Heeft u nog vragen?