RENOLIT ALKORPLAN TOUCH is een collectie op de natuur geïnspireerde versterkte membranen voor zwembadafdichting. Met zijn 2 mm dikte is dit product de meest bestendige en duurzame oplossing die op de markt verkrijgbaar is.  Binnen deze collectie introduceren we: Origin, een ontwerp dat deze zomer furore zal maken.

 

Origin is de eerste zwembadbekleding die zijn inspiratie vond in een van de meest elegante en onvergankelijke gesteenten die we overal op aarde, in rivieren, bergen en bossen aantreffen: graniet.

Graniet is een tijdloos, onverwoestbaar gesteente, dat al sinds mensenheugenis, vanwege zijn elegantie en duurzaamheid wordt gebruikt om de meest iconische gebouwen en mooiste monumenten mee te bouwen.

Net zoals de rest van de RENOLIT ALKORPLAN TOUCH collectie is het ontwerp van Origin zeer innovatief en origineel. Tegelijkertijd zijn ook de andere belangrijke kenmerken van de TOUCH-collectie volop aanwezig: kwaliteit, schoonheid, waterdichtheid en duurzaamheid.

TOUCH Origin ziet er niet alleen prachtig uit maar voelt ook prettig aan. De alom bekende granietachtige textuur, een samensmelting van zwarte en grijze puntjes op een witte achtergrond, geeft het water een glinsterende metaalblauwe kleur met schitterende grijze sprankels.

Eigenschappen en installatie

 

Ook installateurs die nog niet zoveel ervaring hebben met het aanbrengen van membraan zullen met Origin weinig problemen hebben. Dankzij het granietontwerp vallen eventuele onregelmatigheden niet op en zijn de lasnaden heel discreet.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Origin is bijzonder flexibel en is daarom zeer geschikt voor alle verschillende zwembadvormen. De installatie is snel en eenvoudig. Het product is voor antislip gecertificeerd en wordt net als alle andere zwembadbekleding van RENOLIT ALKORPLAN geleverd met een schriftelijke waterdichtheidsgarantie van 10 jaar.

Het product kan net zoals de rest van de TOUCH-collectie overlappend gelegd worden. Maar om op de bodem een perfecte afwerking te krijgen, raden we aan om daar de naden op elkaar aan te laten sluiten. Origin is een uitstekend product om de lasnaden en eventuele onregelmatigheden in het zwembad niet op te laten vallen.