Je installeert niet dagelijks een zwembad in je tuin. Het lijkt eenvoudig: De juiste afmetingen uitgraven, de bodem en de wanden bouwen, bekleden met folie en vullen met water. We moeten een heleboel extra zaken in beschouwing nemen voor het installeren van ons droomzwembad.

Een aantal van deze beschouwingen zijn : Welke waterpomp en filter hebben we nodig om het water proper te houden? Welke kleur of design van RENOLIT ALKORPLAN membraan verkies ik? Wil ik een temperatuurregeling? Is het de moeite om te investeren in de nieuwste technogie en de PH en temperatuur van het water te regelen via mijn smartphone?

Afhankelijk van het beschikbare budget kunnen we uit nieuwe technologiën kiezen die het gebruik van ons zwembad veel aangenamer maakt.

Één van de belangrijkste apparaten is een waterfilter die ervoor zorgt dat de deeltjes vuil van de bodem worden gefilterd.

We dienen er ook voor te zorgen dat de PH van het water ok is. Er bestaan apparaatjes die de PH van het water automatisch in de gaten houdt. De PH is een essentiële parameter om een goede waterstatus te garanderen en zo roest- of algproblemen te voorkomen zodat men zonder zorgen van het zwembad kan genieten.

RENOLIT ALKORPLAN2000

Als optionele apparatuur kunnen we een electrishe boiler of een warmtepomp installeren die ervoor zorgt dat het water steeds de ideale zwemtemperatuur heeft.

Tegenwoordig biedt onze smartphone ons vele mogelijkheden: met iedereen verbonden zijn, toegang tot eindeloos veel informatie en zelfs het regelen van de PH en de temperatuur van ons zwembadwater. Er bestaan reeds verschillende bedrijven die deze service aanbieden.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH zwembaden

Als laatste kiezen we ook het kleur of design van ons zwembad. De versterkte membranen van RENOLIT ALKORPLAN bieden een verscheidenheid aan kleuren en designs. Licht, fris en kristalhelder water, warme kleuren zoals bij exotische en tropische stranden, intens blauw zoals de Middellandse Zee…Kortom, de verscheidenheid aan kleuren van RENOLIT ALKORPLAN maakt je tuin uniek.