Zwembadprijzen
 
Ben je op het internet op zoek naar goedkope zwembadprijzen, let dan niet alleen op de winkelprijs of andere cijfers in verband met de prijs die sommige sites aanbieden… Vergeet niet dat je vele jaren met je zwembad zult samenleven (tal van zomers, talrijke verjaardagen van de kinderen en barbecues met de familie). Daarom is het geen slecht idee je rekening op lange termijn te maken. Goedkope zwembaden zijn immers niet wat ze lijken…

Hoe kan ik zo een mooi zwembad krijgen? Wat is het geheim?
1. Hoe lang duurt de bouw van het zwembad?
Probleem: Gedurende weken geconfronteerd worden met werklui bij jouw thuis, en niet zo snel mogelijk of binnen de afgesproken tijd van je zwembad kunnen genieten.
Oplossing: RENOLIT ALKORPLAN wordt geïnstalleerd in de helft van de tijd van elk ander systeem… dus als we toch over prijzen hebben… Time is money!
Dankzij de RENOLIT ALKORPLAN liner kunnen zwembaden in een recordtijd bij jouw thuis geïnstalleerd worden:

2. Hoe vermijd je onvoorziene uitgaven in de toekomst?
Probleem: Lekken, vocht en de zenuwen die je hebt als deze dingen gebeuren … Laat je niet voor de gek houden! Enkel met de technologie van RENOLIT ALKORPLAN kan dit makkelijk voorkomen worden.
Oplossing: Het compromis met lekken van RENOLIT ALKORPLAN. Onze liner is het enige systeem dat schriftelijk kan garanderen dat hun product gedurende ten minste 10 jaar 100% waterdicht is.
Ontdek in deze video waarom RENOLIT ALKORPLAN de juiste keuze is als je een zwembad wenst te bouwen of te vernieuwen.
 

 

3. Hoeveel gaat het onderhoud me kosten?
Probleem: Systemen zoals gresite, zwembaden van vezel en andere “uitvindingen” verplichten je tot een constant, duur en omslachtig onderhoud. (Wie doet de vaat? Waarschijnlijk dezelfde persoon die de voegen van de gresite moet reinigen: En als je het niet doet kan je niet met je tuin pronken.) Ons zwembad moet dienen om ons te ontspannen en te genieten, en niet om ons geduld op de proef te stellen en ons problemen te veroorzaken.
Oplossing: Met RENOLIT ALKORPLAN is dit niet nodig. De gewapende liner van RENOLIT ALKORPLAN is een systeem dat speciaal bedacht werd om problemen te vermijden: Het onderhoud van je zwembad RENOLIT ALKORPLAN is praktisch onbestaand en te verwaarlozen.

ALKORPLAN2000 zwembad versterkte membraan en liner voor zwembad bekleding

4. Hoe neem ik een beslissing?
Probleem: De websites die zwembaden verkopen vergeten gewoonlijk dat ze iets heel persoonlijks aanbieden, en vanzelfsprekend verdient elk zwembad (en elke thuis) een gedetailleerde studie en een gesprek waarin de specifieke behoeften van de patio of tuin duidelijk worden.
Oplossing: Schrijf ons, leg ons uit wat je wensen zijn, je zult zien hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden. We gaan je geval bestuderen, je helpen en je de beste optie aanbevelen zodat het zwembad in je tuin straalt zoals je altijd gedroomd hebt. Wij leggen je uit hoe je het snelst, eenvoudig en goedkoop te werk gaat zonder te moeten afzien van de beste resultaten. En ja… je buren, je zwager, enz. zullen je erom benijden.
Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen?