Zwembadrenovatie

Is de tijd aangebroken voor een complete renovatie van uw zwembad of is het noodzakelijk een uitgebreid onderhoud uit te voeren? Bent u eigenaar van een bouwkundig zwembad met tegels, mozaïek, een liner of zwembadfolie? Bezit u een houten zwembad, een staalwand zwembad, een polyester zwembad of een

RENOLIT ALKORPLAN2000 zwembadrenovatie

kunststof zwembad? Bij RENOLIT ALKORPLAN staan wij voor u klaar voor de renovatie en reparatie van uw zwembad.

Zo kunt u bij ons terecht voor, onder andere, het vervangen van uw zwembadbekleding met RENOLIT ALKORPLAN. Bij RENOLIT ALKORPLAN staan we gereed om zwembadrenovatie met veel enthousiasme onder handen te nemen. Waar bij het renoveren van een zwembad mensen vaak de neiging hebben aan problemen en beperkingen te denken, zien wij juist de vele mogelijkheden die RENOLIT ALKORPLAN biedt.

RENOLIT ALKORPLAN2000 zwembadrenovatie

Het advies

Als u besluit te investeren in de renovatie van een zwembad neemt u liever geen risico’s. Dat begrijpen wij volkomen. Wij voelen ons verplicht u zo goed en zo objectief mogelijk van informatie te voorzien over alles wat met de renovatie van doen heeft. We zullen zowel de voordelen als de nadelen van keuzes met u doornemen en onze antwoorden volledig beargumenteren. We stellen het van u op prijs als u open met ons communiceert.

Heeft u nog vragen?

Stelt u ons gerust vragen over de verschillende kleuren en optiesIn de eerste plaats zullen we uw eisen en wensen voor de renovatie van het zwembad bestuderen. Gedurende het hele proces van de zwembadrenovatie blijven deze centraal staan waardoor de technische uitdagingen tot volle tevredenheid kunnen worden aangegaan. Wij kunnen u het beste informeren over de status van uw zwembad aan de hand van een uitvoerige checklist op slijtage, defecten en energieverbruik.

RENOLIT 3ALKORPLAN000 Zwembadenrenovatie

Als de renovatiewerkzaamheden zijn afgerond door professionelen vakmensen, ontvangt u een uitgebreid RENOLIT ALKORPLAN onderhoudsformulier en instructies waarin beschreven wordt hoe u uw zwembad op de juiste manier kunt onderhouden. Wij hechten hier veel belang aan en voorzien daarom elk zwembad standaard van een complete handleiding waarin het gebruik en onderhoud tot in de details worden beschreven. De aandacht en zorg voor uw zwembad wordt in dit document weergegeven.