Het wordt weer warm en dan hebben we zin in een frisse duik om onze lichaamstemperatuur af te koelen. Waarom installeer je geen RENOLIT ALKORPLAN zwembad in je tuin? Behalve dat het mooi oogt in je tuin, voorkom je ook onnodige verplaatsingen naar openbare zwembaden of de kust. Je kunt het zwembad ook gebruiken om wat meer aan te sporten en je conditie te zorgen.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH zwembaden

Het enige wat nodig is, is voldoende ruimte in je tuin.

Als je besluit om een zwembad te bouwen in je tuin, dien je verschillende factoren in acht te nemen. Één is de kleur van het zwembad. RENOLIT ALKORPLAN bestaat in verschillende kleuren en designs zodat je het zwembad mooi bij je tuin kan laten passen. Net als de gevel van een huis, zegt een tuin veel over ons. Hoe we zijn en wat we leuk vinden, daarom moeten we zorg besteden zijn aan het ontwerp.

We moeten ook letten op de afmetingen en de vorm van het zwembad zodat we genoeg vrije ruimte hebben om rondom ons zwembad te kunnen bewegen en relaxen. De RENOLIT ALKORPLAN membranen zijn flexibel en passen zich aan aan elke vorm die we het zwembad geven.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH zwembaden

Een zwembad met het versterkt membraan RENOLIT ALKORPLAN is een goede investering. Een mooi en goed werkend zwembad, verhoogt de waarde van je woning. Met een correcte installatie, hebben al onze membranen een waterdichtgarantie van 10 jaar. Een belangrijk punt om onze waterrekening zo laag mogelijk te houden.

Het is belangrijk na te denken over waar we het zwembad gaan bouwen; als er verschillende mogelijkheden in onze tuin zijn, waar het zwembad best past. De ideale plek is uit de wind en ver van alle elementen die schaduw geven als het zonnig is. Ook vallende bladeren kunnen invloed hebben op het water, daarom is het ook aanbevolen om ons zwembad zo ver mogelijk van bomen of planten te installeren.
Het is echter onmogelijk te voorkomen dat er helemaal niks in het zwembad valt. Maak je geen zorgen, onze membranen verkleuren hierdoor niet.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH zwembaden

We gebruiken het zwembad het vaakst in de zomer, maar ook dan zal het onderhoud van een RENOLIT ALKORPLAN zwembad minimaal zijn. De RENOLIT ALKORPLAN versterkte membranen zijn beschermd door een laag beschermvernis die ze beschermt tegen verkleuring, bacteriën, algen en UV-straling.

De hoge kwaliteit van de versterkte membranen van RENOLIT ALKORPLAN maakt van je zwembad een plek om te rusten, ontspannen en je nergens zorgen om te maken.