Dakzwembaden – Een echte verademing

Wat is het eerste waar u aan denkt als u op zoek bent naar een hotel in een grote stad voor een zomerse citytrip? Precies! Een zwembad! Waarom stel je niet wat meer eisen en vraag je om een ​​hotel met een zwembad op het dak !?

Je hebt de hele dag gewandeld, het is extreem warm en er waren zoveel interessante bezienswaardigheden waar je niet hebt kunnen stoppen voor een korte rustpauze. Het enige dat uw dag kan redden, is een duikje nemen in het dakzwembad van uw hotel.

Stel je voor dat je in het dakzwembad een cocktail in je hand hebt en geniet van het geweldige uitzicht over de skyline van de stad. Klinkt het niet fantastisch? Wat dacht je van een feestje op het dakterras van je hotel dat zou kunnen eindigen met een duik in het zwembad en met uitzicht over de stad?

Waar hotels rekening mee moeten houden bij het plannen van een zwembad op het dak, is dat het 100% waterdicht moet zijn. Stel je de dramatische gevolgen voor als een dergelijk zwembad zou gaan lekken.

Daarom kiezen zoveel hotels over de hele wereld voor RENOLIT ALKORPLAN versterkte zwembadbekledingen bij het kiezen van een waterdichtingssysteem voor hun zwembad, ongeacht of het een zwembad op het dak, een binnenzwembad of een buitenzwembad is.

Dankzij het RENOLIT ALKORPLAN on-site bekledingssysteem krijgen hotels niet alleen gegarandeerde waterdichtheid, maar ook prachtige zwembaden. Bekijk ons ​​RENOLIT ALKORPLAN TOUCH-assortiment, een 3D-zwembadbekleding geïnspireerd op de natuur. En wat denk je van een zwembadbekleding die eruitziet als keramische tegels maar met alle voordelen van een versterkt membraan ? Dat is RENOLIT ALKORPLAN CERAMICS.

Geen scheuren meer, geen waterlekken meer, geen afschilferende verf meer! Als u op zoek bent naar een RENOLIT-gecertificeerde installateur bij u in de buurt, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen er een te vinden.