Zwembadinstallatie & zwembadonderhoud

Uw zwembad is het stralende middelpunt van uw tuin, een moment van zwemgenot. Om de kwaliteit van uw zwemgenot te garanderen is het belangrijk dat uw zwembadinstallatie goed wordt onderhouden. RENOLIT ALKORPLAN ontwerpt en produceert versterkte membranen voor uw zwembadinstallatie. Deze membranen zorgen ervoor dat uw zwembad waterdicht is en eenvoudig te onderhouden is. Het geeft uw zwembad een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. Ons product wordt gebruikt voor zwembaden in de privé sector als ook voor zwembaden in de commerciële sector.

RENOLIT ALKORPLAN2000 zwembadinstallatie

Het onderhoud van uw zwembadinstallatie is zeer belangrijk.  Renolit Alkorplan garandeerdt optimale kwaliteit . Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die RENOLIT ALKORPLAN u kan bieden voor uw zwembadinstallatie.
Door de dikte en de hoogwaardige versterking van het RENOLIT ALKORPLAN membraan zal de levensduur vele malen hoger liggen dan bij standaard zwembadfolie.

RENOLIT ALKORPLAN2000 zwembadinstallatie

 

Zwembadinstallatie en onderhoud

Ongeacht de grootte of vorm, het RENOLIT ALKORPLAN versterkte membraan is eenvoudig en snel te installeren. Dankzij de hoge kwaliteit van het membraan geven wij 10 jaar garantie op waterdichtheid. Als u een betrouwbare partner zoekt voor uw zwembadinstallatie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en dan zullen wij u met plezier informeren over de kwalitatieve voordelen van ons product.

RENOLIT ALKORPLAN3000 Zwembaden

 

Een zwembadinstallatie laten maken

Eenmaal overtuigd van het genot dat een zwembad u kan bieden? Ontdek de esthetische  mogelijkheden die RENOLIT ALKORPLAN u kan bieden. Zowel bij zwembadrenovaties als bij zwembadinstallaties biedt RENOLIT ALKORPLAN het meest uitgebreide gamma voor zwembaden, met trendy texturen, kleuren en innovatieve designs, om een eigentijdse “look” voor uw zwembad te creëren. Van eenvoudige recreatieve zwembaden tot complete waterparken en olympische zwembaden is er voor  RENOLIT ALKORPLAN gekozen.

Heeft u nog vragen?